MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

-10%

13 ting mentalt stærke IKKE gør

#9788740016819
224,00 DKK
Spar 10%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Hvis du vil opnå større mental styrke og modstandskraft, er der nogle helt konkrete ting, du kan gøre. Denne populære selvhjælpsbog viser, hvordan det bl.a. handler om at droppe dårlige vaner.Vi kan styrketræne i timevis, men lægger vi dagligt vejen forbi bageren, vil vi sandsynligvis ikke opnå den muskelmasse, vi fantaserer om. Lige sådan med vores mentale styrke. Gode mentale vaner er naturligvis vigtige, men det er ofte vores dårlige vaner, der forhindrer os i at blive den bedste udgave af os selv. Du er kun så god som dine værste vaner.

I 13 ting mentalt stærke IKKE gør har Amy Morin derfor valgt at fokusere på det, vi ikke skal gøre, hvis vi vil opnå mental styrke. Hun fortæller inspirerende om, hvordan dårlige vaner er som tunge vægte, vi hele tiden slæber med os. Uanset hvor hårdt vi kæmper, vil det være forgæves, når bestemte slags tanker, adfærd og følelser - hvad enten det drejer sig om frygten for fiasko, om behovet for at 'please' eller om misundelse - holder os tilbage.

I bogen gennemgår hun de 13 ting, som vi kan undlade at gøre og på den måde opnå en øget modstandskraft over for stress, få større tilfredshed med livet og forbedre vores præstationer - om vores mål er at blive en bedre forældre, nå mere på jobbet eller 'blot' føle større indre ro og balance.

Hendes råd er både konkrete og nemme at praktisere. Success Magazine

Fantastiske råd fra Amy Morin i hendes nye bog, '13 ting mentalt stærke ikke gør'. Jeg kan varmt anbefale den.  John Maxwell, forfatter til 8 New York Times bestsellers

Hendes bog '13 ting mentalt stærke ikke gør' forklarer præcist, hvilke destruktive tanker, du skal give slip på, hvis du vil øge din modstandskraft. Hvis dit ønske er at gøre op med dårlige mentale vaner og få større mental styrke, er bogen et fantastisk sted at starte. - Inc. Morin's liste over dårlige vaner kan bringes i spil i hverdagen.

254 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation