MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

7 gyldne regler

#9788789626697
249,00 DKK

På lager

For to der lever sammen Udgangspunkt i, hvad der får ægteskaber til at lykkes.John Gottman har gennem sin banebrydende forskning fundet svar på de spørgsmål, der ofte trænger sig på i ægteskabet:

Hvorfor fungerer nogle ægteskaber godt hele livet, mens andre er som en tikkende bombe?

Hvordan kan man forebygge, at et ægteskab går skævt - eller redde et, der allerede er kørt af sporet?

Og den amerikanske psykolog ved, hvad han taler om, for hans resultater er baseret på grundige iagttagelser af og interviews med mere end 700 par. På den måde har han fundet frem til syv afgørende faktorer, syv gyldne regler, der kendetegner et lykkeligt parforhold.
Hvor andre parterapeuter fokuserer på forskelle mellem kønnene, og hvordan man løser konflikter, viser John Gottman en anden vej:
Jeg tager udgangspunkt i, hvad der får ægteskaber til at lykkes, i stedet for hvad der får dem til at mislykkes.

Nøglen til at genoplive et forhold eller forebygge skilsmisse er ikke, hvordan man håndterer konflikter, men hvordan man er over for hinanden, når man ikke skændes. Selv om mine syv regler også vil hjælpe jer til at tackle uoverensstemmelser, er det centrale i min metode at styrke det venskab, der er så afgørende i ethvert parforhold.


John Gottman har gennem årene modtaget megen anerkendelse for sin forskning og er forfatter eller medforfatter til ikke mindre end 40 bøger. Syv gyldne regler for to der lever sammen er den mest kendte og solgte og er nu oversat til 20 sprog. På dansk er endvidere udkommet Dit barns følelsesmæssige intelligens.

299 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation