MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
33 60 66 00
Åbner kl 10

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

-67%

Acts - A Game About Acts

#ACTS01
199,00 DKK
Spar 67%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Spil som Apostel og spil om at komme først til Rom med 7 nyplantede kirker på vejen.Acts er et flot brætspil. Spillebrikkerne er farvet træ, som i det klassiske spil Settlers / Catan.

Enkelt gameplay. Start i Jerusalem. Kom først til Rom efter at du har plantet 7 kirker. I hver runde trækkes 2 kort. Et Begivenhedskort (der skal læses højt med det samme) og et Handlingskort (du vælger selv hvornår det skal bruges). Slå med 2 terninger og flyt din brik.

På kortene får man Fisk, Discipelskabspoint eller ekstra ryk. Discipelskabspointene flyttes med en ekstra brik rundt på kanten af Spillebrættet. For hver 10 Discipelskabspoint får man 1 Fisk i hver omgang. En kirke koster 10 Fisk at anlægge.

Spillets helt store force er at alle kortene er udfra et skriftsted fra Bibelen. Så det lægger op til en snak om hvad man mener om Bibelen og en forholden sig til Gud.

Der er mange sjove og tankevækkende kort. F.eks. Et kort der giver dig Romersk Statsborgerskab, der gør at du ikke kan blive pisket eller blive sat i fængsel.

Acts kan spilles af 2-6 spillere fra 12 år og opefter. Det tager ca. 1 time at spille spillet, men det kan nemt gøres kortere eller længere.

Spillet er tænkt som en appetitvækker til Biblen, og er perfekt til brug i kristendomsundervisningen eller konfirmationsforberedelse. 

Spillet er naturligvis på dansk.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation