MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

4 gode bøger du kan give ham i julegave

5. maj 2020 af Novia

Mangler du en gave til din partner, et familiemedlem eller en god ven, og kan vedkommende lide at fordybe sig, så er en god bog en fantastisk gave at få. Det gælder hvad enten han er en læsehest, eller han aldrig har åbnet en bog, fordi han hellere vil i haven og hakke ukrudt og klippe græs. Men hvilken bog skal du købe?

Afhængig af hvilken type mand, modtageren af gaven er, må du lige gøre dig nogle overvejelser. Du skal selvfølgelig vælge, hvilken genre bogen skal være inden for, men du skal også vælge måden, hvorpå bogen er udgivet.

Hvilken type bog skal han have?
Er manden en rigtig læsehest, så vil han elske en trykt bog, som han kan have liggende på natbordet og senere – når den er læst – sætte i reolen. En flot indbundet bog er den perfekte julegave til ham.
Men bor han småt – f.eks. på kollegie – har han ikke så meget plads til opbevaring af bøger, og så er en e-bog at foretrække.
Hører manden til tidligere nævnte type, som hellere vil lave noget fysisk end at sætte sig med en bog, så forær ham en lydbog, han kan lytte til, imens han sidder på havetraktoren.

Hvilken genre interesserer ham?
Uanset hvilken genre, der interesserer din gavemodtager, så findes der inden for stort set alle genre alle tre typer bøger. Derfor har du også et stort udvalg at vælge imellem, når du skal finde på en boggave til ham.

1. Kludedukken, af Daniel Cole
Er din gavemodtager inkarneret krimifanatiker, der elsker at opklare mordgåder, så vil Kludedukken med garanti vække begejstring. Det er spænding fra første til sidste side, når kriminalassistent William ”Wolf” Fawkes og hans team skal opklare og afværge adskillelige mord.

2. Niclas Bendtner – Begge sider, af Rune Skyum Nielsen
Hvis det er biografierne, der trækker, så vil din gavemodtager garanteret få noget ud af at læse om Niclas Bendtners liv – især hvis gavemodtageren også er vild med fodbold. I selvbiografien fortæller Nicklas Bendtner om sit liv som professionel i verdensberømte klubber, men også om sit liv med alkohol, kvinder og gambling.

3. Kampen om tronen af George R.R. Martin
Kampen om tronen er til ham, der er vild med fantasy, men med et historisk islæt. Kampen om tronen – eller A Game of Thrones, som er originaltitlen – er den første bog i serien En Sang Om Is Og Ild. Så falder den i god jord, er der julegaveidéer til mange år fremover.

4. Politikens rejsebøger
Er ham du skal købe julegave til rejselysten, så vil han med garanti blive glad for en rejsebog. Har han allerede rejseplaner for næste år, kan du jo vælge en rejsebog, der handler om den destination, han har tænkt sig at rejse til i sommerferien.

Håber du finder den helt rigtige bog, som du kan give i julegave.

Se flere gaver her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation