MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

5 gode gaver til lederen

16. april 2020 af Novia

Det er ikke alle forundt at have en fantastisk leder, som gør hverdagen på arbejdspladsen behagelig og god. Tværtimod er der rigtig mange mennesker, som hver dag oplever en trykket stemning samt masser af kontroverser med deres overordnede. 

Når man så ender med at god leder, så er det også enormt vigtigt at udtrykke sin taknemmelighed og sin glæde over for denne person. Dette skal man selvfølgelig gøre i det daglige og under evalueringer. Men det er også vigtigt at markere, når der kommer en mærkedag af den ene eller den anden slags. 

Husk at fejre din leder på vedkommendes fødselsdag

Når din leder har fødselsdag kan det være en oplagt mulighed for at markere dagen og vise jeres taknemmelighed over det gode lederskab. Dette gør i allerbedst ved at give den helt rette gave. En gave kan være mange ting, men i dette tilfælde må den godt være lidt speciel og noget ud over det sædvanlige. Her kommer der fem forslag som inspiration til, hvad du og dine kolleger kan give.

5 tips

  1. Ballonflyvning

Det lyder en smule ekstravagant, og det er det også. Men at komme op og flyve i en luftballon er en oplevelse for livet, og går alle kollegerne sammen, er det ikke engang en særlig dyr en af slagsen.

  1. Vingave

Det er altid en sikker vinder at give ens leder en god flaske vin. Vin er noget, som de fleste mennesker værdsætter. Alligevel er det få, som ender med at bruge penge på rigtig dyre vine i hverdagen. Derfor vil det helt sikkert være en kæmpe oplevelse at få en flaske virkelig god vin.

  1. Oplevelse

Oplevelsesgaver er blevet mere og mere populære, og det er der en grund til. Oplevelser skaber nemlig minder, og disse holder typisk længere end ting. Oplevelser kan variere meget. I kan for eksempel give et spaophold, en brunch, en tur i en dyr bil eller måske en tur med svævefly.

  1. Kunst

Kunst er en svær gave at give. Men rammer man plet, så er man til gengæld også sikker på at have givet den gave, som kommer til at vække allermest taknemmelighed. Kunst kan komme i form af et maleri, en skulptur, en brugsgenstand eller noget helt tredje. 

  1. Blomster

Er pengepuljen ikke så stor, så kan man aldrig gå galt i byen med en buket blomster. Blomster er smukke, og de signalerer taknemmelighed og varme. Det er derfor noget, som enhver leder uanset køn og alder, helt sikkert vil blive glad for. Vælg eventuelt en smukt bundet buket. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation