MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Frihedens Dagbog

#KB-9788797242407
199,95 DKK

På lager

Mark Holloway er en almindelig familiefar i New Zealand, der er vokset op i en kristen familie. En dyb livskrise får ham til at forfølge en ny længsel efter hjælp fra Gud, og han begynder at råbe til Gud fra desperationens dyb.Gud overrasker Mark ved at svare ham midt i desperationen, og ved at give sig til kende som en nærværende og kærlig ven. En ven der ønsker at tale med ham om både stort og småt i livet.


Mark finder ud af, at Gud ønsker, at han skal skrive samtalerne ned, og dette former indholdet i ’Frihedens dagbog’.
Bogen udfordrer til personlig stillingtagen, og den bringer nyt håb, for den der længes efter at have et personligt forhold til Gud. Gud er virkelig - virkelig.

Læserne skriver:
”Jeg har svært ved at beskrive hvor fantastiske disse samtaler er for mig”. 
”Bogen har vist mig at Gud er en virkelighed. Altså: Virkelig virkelig” 
”Disse samtaler har givet mit liv et HELT nyt perspektiv”  
”Mit liv er blevet forandret efter jeg selv har prøvet at samtale med Gud på denne måde”

Rasmus’ fortælling
Rasmus Langvad er 25 år, gift med Kathrine og studerer erhvervsøkonomi i Aarhus. Rasmus blev i 2017 præsenteret for tanken om, at det er muligt at samtale med Gud. Nysgerrig købte Rasmus bogen ’Freedom Diaries’ af Mark Holloway og tog den med til Danmark.

Rasmus fortæller: Da jeg selv læste samtalerne mellem Gud og Mark første gang, blæste det mig helt omkuld. Jeg kunne mærke, at bogens ord gjorde mig lettere, og der var noget, som for mit hjerte var genkendeligt. Samtalerne i bogen mættede en sult inde i mig. En sult der var startet længe før, men som jeg ikke havde kunnet sætte ord på.

Men det startede med et spørgsmål...
I 2017, en dag på vej til træning, blev jeg pludselig opmærksom på et dybt og rungende spørgsmål i mit indre. Spørgsmålet borede sig ind i mig og ville ikke give slip.?Hvorfor kalder jeg Gud min far, når han slet ikke har samme betydning og funktion som mine egne forældre? Og derefter: Hvorfor kan jeg ikke stille ham alle de svære spørgsmål om min hverdag, når jeg som barn voksede op med at tale med mine forældre om alt det, jeg undrede mig over?

Det var ret vilde spørgsmål for mig pludselig at sidde med, ubesvarede. Men jeg forstår i dag, at Gud så mig og mit liv, og at det var Ham, der plantede spørgsmålene i mig.

En far der vil tale med os
En måned efter træningsturen tog jeg til New Zealand for at besøge mine forældre på en ferie. Der mødte jeg et ægtepar, der gjorde stort indtryk på mig. De havde noget, jeg ikke havde. De talte med Gud på, en for mig, ukendt måde. De lærte mig noget om relationer, og hvor vigtigt det er at bruge ord, når man vil bygge relationer.?De læste bl.a. samtaler op, som de selv havde haft med Gud, og jeg havde aldrig hørt noget lignende. Betydningen af samtalerne kunne jeg se i deres liv, og deres historie var ikke til at tage fejl af.

Jeg husker det som om, jeg nærmest svævede af eufori, den dag jeg mødte deres budskab, for det var et direkte svar på mine egne spørgsmål.
De anbefalede mig at købe bogen ’Freedom Diaries’, hvor Mark Holloway, en af deres venner, havde udgivet sine samtaler med Gud.?Der var ingen tvivl i mig - den bog måtte jeg læse.

Mine varmeste anbefalinger
Bogen, Freedom Diaries er nu, endelig, blevet oversat til dansk med titlen ’Frihedens Dagbog - samtaler med Gud’. Mange flere i Danmark skal opdage, at de kan tale med Gud på den måde. Som når en ven snakker med en ven. Gud er en Gud, der vil tale med den enkelte.

Budskabet har aldrig har været mere relevant, og vi oplever, at en del danskere er sultne efter at kunne stille Gud de svære dagligdags spørgsmål.?Det mest overraskende for mange, også garvede kristne, er, at Han er interesseret i at svare på de svære spørgsmål. Om du tror på Gud eller ej, er ung eller gammel, fattig eller rig, kvinde eller mand, oplever dig succesfuld eller mislykket. Denne bog har noget til alle.

Samtalerne udfolder budskabet om en levende Gud, der ønsker fællesskab med alle mennesker.

Det bliver i bogen tydeligt, hvordan den kristne tradition har været god til at lære kristne om Gud, men ikke altid er lykkedes med at hjælpe kristne med at få en relation til Gud.

Køb bogen, og tag den med ind i dit daglige liv. Den rummer helt sikkert nye perspektiver til din rejse. Giv den som gave til dine kære, og tal med dem, om det de læser. Det vil gøre en forskel. Det er jeg meget sikker på, siger Rasmus, der selv er i gang med at læse bogen endnu engang.

”Sandelig siger jeg jer: Den, der ikke modtager Guds rige ligesom et lille barn, kommer slet ikke ind i det.”

Bogen svarer bl.a. på disse spørgsmål:

 • Har Gud overhovedet mere at sige end det Bibelen siger??
 • Kan man have tovejs samtaler med Gud – bare sådan - Ham og mig?
 • Hvordan kan vi være sikre på, at det er Gud der taler?

Andet i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation