MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Indtil nu har du hjulpet - CD

#CDIndtil
49,00 DKK

På lager

En utraditionel lovsangs-cd.En utraditionel lovsangs-cd. Cd'en som er udgivet af Apostolsk Kirke i Århus er en afvekslende cd med ingredienser fra det brede musikliv i menigheden, såsom lovsang, opbyggelige sange, lidt gospel, en bryllupssang og to bandnumre.

Man vil gennem sangene og noterne om de enkelte numre komme i nærkontakt med de menneskelige kampe og sejre, der ligger bag mange af teksterne - og det vil give næring til troen på Gud. Det er ærlig og dyrtkøbt lovsang, men det er også glæde i Gud.

Sangene er blevet iklædt flotte arrangementer. Mange er rytmiske, og nogle har klassiske islæt. Der er bl.a. strygekvartet på to numre. Opstand Gospel Choir pryder cd'en ved at synge/synge med på tre af sangene, og lovsangsbandet Bloom bidrager med to af deres intense numre. Ellers består cd'en af den lokale lovsangsgruppe med supplering af professionelle og semi-professionelle musikere.

Det er Hans Christian Jochimsen, Lotte Aalvik, Miriam Eisen og René Damsbak, der har skrevet de 11 danske og 3 engelske sange, hvoraf kun et fåtal er blevet udgivet før.

Så glæd dig til en overraskende og alsidig lovsangsoplevelse.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation