MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

-10%

Kongen

#9788772423609
224,00 DKK
Spar 10%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Et portræt af verdens mest indflydelsesrige mandUnik formidling af Jesus som døende konge, og betydningen for vores verden og mennesker i den.

Timothy Keller er blevet kaldt det 21. århundredes C.S. Lewis, og han har en unik evne til at gøre kristendommen forståelig og relevant for moderne mennesker.

Med afsæt i Markusevangeliet tegner Keller et portræt af Jesus, verdenshistoriens mest komplette og komplekse menneske. Han er på samme tid uforudsigelig og pålidelig, mild og magtfuld, autoritativ og ydmyg, menneskelig og guddommelig.

Der er nerve i det, når Keller skriver. Han lukker op for nye indsigter i Jesu liv og viser, hvordan hans historie er både kosmisk, historisk og personlig på samme tid. Og så udfordrer han os til at lade den mest indflydelsesrige mand i verden få indflydelse i vores liv.

Timothy Keller
Født og opvokset i Pennsylvania og uddannet ved Bucknell University, Gordon-Conwell Theological Seminary og Westminster Theological Seminary.

Præst i ni år ved West Hopewell Presbyterian Church i Virginia. Fra 1989 præst ved Redeemer Presbyterian Church, Manhattan.

Gift med Kathy og har tre sønner.

Sideantal: 280.

Af samme forfatter er tidligere udkommet:
»De fortabte sønners Gud« (2010)
»Gud for skeptikere« (2011)
»Ikke alt der glimrer er Gud« (2012)
»Det meningsfulde ægteskab« (2013)


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation