MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Mother & Son

#26102
299,00 DKK

Ikke på lager

Forholdet mellem en mor og søn på 9-10 år. De vil ikke rigtig have knus og kys fra deres mødre, men samtidig kan de slet ikke undvære det.Celebrating the bond of love between mothers and sons -  En hyldest til båndet mellem mødre og sønner

"Willow Tree figurerne skal ikke ligne noget specifikt, men er en påmindelse! En påmindelse om en situation, vi ønsker at holde tæt på, eller et minde, vi vil røre ved eller se."
”Jeg håber, at folk kan genkende disse nuancer og ud fra det, være i stand til at vælge den figur, der er meningsfyldte for dem.” Susan Lordi

Disse fine beskrivelser, som Susan Lordi fortæller om hendes Willow Tree figurer, gør at hver enkel figur kan blive meningsfuld ind i mange forskellige livssituationer. Uanset om det er det glæden over livet, eller sorgen over at have mistet. Dét er helt op til hver enkel person, der modtager en figur.

Højde: 21 cm
Materiale: Polyresin

Originalen er skåret i hånden af kunstneren Susan Lordi i hånden, der bruges som udgangspunkt for en støbeform. Al dekoration er udført i hånden.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation