MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

-10%

Pagtens vogtere

#9788756464086
269,00 DKK
Spar 10%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Bibelhistorisk roman af Lynn Austin, der viser Guds urokkelige kærlighed gennem de landflygtiges historie.Bibelhistorisk roman af den populære forfatter Lynn Austin.

En forfærdelig nyhed ryster det jødiske samfund i Babylon. Uden forvarsel eller nogen som helst begrundelse har perserkongen udstedt et dekret om, at alle jøder i alle rigets provinser skal udryddes på én bestemt dag - om mindre end et år.

Pludselig bliver den skriftlærde Ezra, der mest er kendt som en indadvendt mand, kaldet til at lede folket og samle en forsvarshær. Med Guds lov i hånden kæmper han for at give folket håb og finde Gud i en tid, hvor alt håb synes ude, og alle fremtidsdrømme er slukket.

I Pagtens vogtere væver Lynn Austin et smukt billedtæppe, hvor både jøders og hedningers historie flettes sammen. Hun beskriver troen, tvivlen og de ubærlige tab i menneskers liv, der må have fulgt de begivenheder, som skildres i Ezras Bog og Esters Bog. Gennem de landflygtiges historie ser vi, hvordan Guds urokkelige kærlighed til sit folk viser sig på de underligste måder og giver håb selv i de mest håbløse situationer.

Romanen viser, hvordan Guds ikke lader sit folk i stikken, og at hans kærlighed til dem manifesterer sig og giver håb under selv de mest håbløse vilkår.

488 sider hardcover


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation