MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
33 60 66 00
Åbner kl 10

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

-10%

Pagtens vogtere

#9788756464086
269,95 DKK
Spar 10%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Bibelhistorisk roman af Lynn Austin, der viser Guds urokkelige kærlighed gennem de landflygtiges historie.Bibelhistorisk roman af den populære forfatter Lynn Austin.

En forfærdelig nyhed ryster det jødiske samfund i Babylon. Uden forvarsel eller nogen som helst begrundelse har perserkongen udstedt et dekret om, at alle jøder i alle rigets provinser skal udryddes på én bestemt dag - om mindre end et år.

Pludselig bliver den skriftlærde Ezra, der mest er kendt som en indadvendt mand, kaldet til at lede folket og samle en forsvarshær. Med Guds lov i hånden kæmper han for at give folket håb og finde Gud i en tid, hvor alt håb synes ude, og alle fremtidsdrømme er slukket.

I Pagtens vogtere væver Lynn Austin et smukt billedtæppe, hvor både jøders og hedningers historie flettes sammen. Hun beskriver troen, tvivlen og de ubærlige tab i menneskers liv, der må have fulgt de begivenheder, som skildres i Ezras Bog og Esters Bog. Gennem de landflygtiges historie ser vi, hvordan Guds urokkelige kærlighed til sit folk viser sig på de underligste måder og giver håb selv i de mest håbløse situationer.

Romanen viser, hvordan Guds ikke lader sit folk i stikken, og at hans kærlighed til dem manifesterer sig og giver håb under selv de mest håbløse vilkår.

488 sider hardcover


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation