MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

-10%

Pas på parforholdet Hardback

#9788774673255
179,00 DKK
Spar 10%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Ny flot udgave af psykolog Mattias Stølen Dues populære bog til moderne parforhold. En varm gave til den, du holder af!Ny flot udgave af psykolog Mattias Stølen Dues populære bog til moderne parforhold. En varm gave til den, du holder af!

Mange er gode til at passe på helbredet, pleje venskaber og give karrieren fokus. Men midt i hverdagen bliver parforholdet ofte glemt. Det gode parforhold er en relation, der skal dyrkes og vedligeholdes ligesom alt andet. Hvis vi holder op med at tale om vores samliv – de gode såvel som de svære ting – risikerer vi at blive fremmede for hinanden.

Med stor forståelse for forventninger, pres og udfordringer i et moderne parforhold hjælper Mattias Stølen Due læseren til at fokusere på, hvordan vi bedst passer på hinanden. Bogen leverer ingen quick fixes, men gør læseren i stand til gennem spørgsmål og eksempler at få øje på fastlåste mønstre og nye handlemåder i parforholdet. Når vi først er opmærksomme på, hvordan vi påvirker hinanden, kan vi begynde at ændre måden, vi kommunikerer og er sammen på.

Bogen udkom første gang i 2015 og genudgives nu i flot, indbunden udgave.

Hardback. 202 Sider.

MATTIAS STØLEN DUE (f. 1980) er psykolog, foredragsholder og afdelingsleder ved Center for Familieudvikling i København. Han har gennem parkurser, parterapi og foredrag hjulpet mange par til bedre kommunikation og større trivsel i forholdet.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation