MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
33 60 66 00
Åbner kl 10

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

-7%

Åndelige forældre søges

#9788770681254
140,00 DKK
Spar 7%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Både for dem, der mangler åndelige forældre - og for dem, der ønsker at blive det.Der er tomme sofaer og ledige pladser ved spisebordet i mange hjem.

Tænk, hvis Generation 50+ ville give unge plads i den tomme sofa og invitere dem med til bords.

Vi kalder ofte menigheden for vort åndelige hjem. Men hvor er forældrene henne? Hvor er de voksne kristne, som kan vejlede eller bare være til stede?

Uden de voksne bliver menighedslivet en 'alene hjemme-fest', og dyrebar livsvisdom og erfaring går tabt.

Åndelige forældre søges sætter ord på unges nødråb efter voksne, der vil tage sig tid til dem og bruge energi på at lytte til dem. Vil du besvare deres råb?

Rollen som åndelige forældre er en tjeneste, hvor de voksne fokuserer på at være der for de unge mere end at gøre noget for dem. Uden de modne voksne bliver menighedslivet en 'alene hjemme-fest', og dyrebar livsvisdom går tabt.

Torbjørg Oline Nyli henvender sig både til de unge, som længes efter åndelige forældre, og dem, som længes efter at blive det. Hun retter en stærk appel til unge, voksne og ældre om, at de må få øje på hinanden.

___

Tak, Torbjørg Oline, fordi du i denne vigtige bog udfordrer mig og min generation. Du har ret: Initiativet må komme fra os. De unge venter på os.
Ole-Magnus Olafsrud
medvandrer i Navigatørerne

I mange ungdomsmiljøer fornemmer man et sug af længsel efter relationer og fællesskab med forældregenerationen. I denne bog bliver vi ikke bare udfordret, men får også praktiske råd til, hvordan vi kan gå ind i denne tjeneste. En vigtig bog, som jeg på det varmeste kan anbefale.
Jens-Petter Jørgensen
præst, grundlægger af norsk Oase
forfatter og højskolelærer


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation