MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
33 60 66 00
Åbner kl 10

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Andagtsbøger

Hold dagens stilletid eller andagt med en god bog. Find bibelvers og fordyb dig en stille stund med teksten.

Andagtsbøger er perfekte til den stille stund eller andagten med familien, vennerne eller forsamlingen. Dyk ned i spændende fortællinger, der lægger op til refleksion og en dybere forståelse af Bibelen historier og budskaber. Hos Novia finder du et bredt udvalg af spændende og inddragende andagtsbøger, der gør det nemt at slappe af og fordybe dig med teksten.

Andagtsbøger til alle aldre

Hos Novia har vi mange forskellige andagtsbøger, og der er derfor noget for alle smage og alle aldre. Hvis du gerne vil introducere dit barn til de gode, spændende og lærerige fortællinger fra Bibelen og kristendommen, er disse andagtsbøger den oplagte måde at komme i gang på. Med historier, der giver indsigt og perspektiv, bliver opmærksomheden hurtigt fanget hos både de små og de store. Kristendommens fortællinger har masser at byde på for alle aldre, og her kan du finde disse historier fortalt på nye og spændende måder.

Til de rolige og hyggelige stunder

Andagtsbøgerne er både perfekte til andagterne, men også til den stille stund, hvor du bare gerne vil slappe af og fordybe dig i spændende fortællinger. Med vores udvalg af andagtsbøger til børn kan denne stund nemt deles med hele familien og blive til en hyggelig vane, der lægger op til gode samtaler med både børn og voksne. Giv plads til familietid eller hyggelig godnat læsning med børnene med disse fortællinger, der er skabt til at være spændende og nemme at forstå for selv de mindste. Historierne er værd at læse igen og igen, og I vil uden tvivl opleve, at børnene forstår mere og mere hver gang.

Andagtsbøgerne er også perfekte til den rolige stund med vennerne, hvor der skal være plads til refleksion og fordybelse og deling af fortolkninger og forståelser. Tag andagtsbogen med dig til ture og ferier med vennerne eller for dig selv, og slap af i en rolig stund med gode fortællinger.


365 dage med Gud
Et vers fra Bibelen og en kort tekst til hver dag i et år, skrevet af far og datter.

5 Trin for troen
En anderledes vej til familietid med Gud.

Grib!
75 andagter for juniorer skrevet af Carsten Hjorth Pedersen.

Jesus kalder
Ny udgave hvor skriftstederne er skrevet ind i bogen.

Jesus Kalder - for børn
Ny udgave hvor skriftstederne er skrevet ind i bogen.

John - et år med Johannesevangeliet
Dyk ned i Johannesevangeliet igennem et års andagter. 

Komme dit rige - Bøn til alle tider
BØN TIL ALLE TIDER

Kære Jesus
Søg Hans lys i dit liv.

Tid med Gud - familieandagstbog
Børnefamiliens andagtsbog

Tidebønner
De tidebønner, som Magnus Malm bruger på sine retræter i Sverige, foreligger nu på dansk, oversat og redigeret af Jørgen Løvstad.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation