MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
33 60 66 00
Åbner kl 10

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

-10%

At åbne sig for Gud

#9788789626765
179,95 DKK
Spar 10%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Lectio divina som ramme for et liv i bønBøn er ikke kun at kommunikere med Gud – det er at søge ind i et fællesskab med Gud.

Når vi åbner os selv for ham, begynder han sit forvandlende virke i os.

David Benner hjælper os til at erfare, at åbenheden over for Gud er det helt centrale i bønnen og det kristne liv. Bøn er meget mere end at sige nogle ord til Gud: hele mit liv kan blive bøn, når det bliver givet til Gud i tillid og åbenhed.

Ved hjælp af de fire bevægelser i den gamle klosterpraksis lectio divina udforsker Benner
bøn som opmærksomhed,
bøn som undren,
bøn som gensvar 
bøn som væren.

Undervejs præsenterer han læseren for et væld af muligheder for at søge ind i fællesskabet med Gud: at bede med alle sanser, med forestillingsevnen, gennem musik og kreativitet, i kontemplation, i tjeneste og meget mere.

At åbne sig for Gud er en bog om, hvordan bønnen kan blive mere end ord, men en livsindstilling. Bevæg dig bag om ordene og bliv et menneske, som ikke kun beder, men hvis liv er bøn.

David G. Benner er psykolog og bevæger sig i området mellem psykologi og spiritualitet. Desuden arbejder han som retræteleder og åndelig vejleder, og han er forfatter til en række bøger, blandt andet en trilogi om kristen spiritualitet.

Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation