MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

-15%

At finde lykkens vej

#9788789626642
169,00 DKK
Spar 15%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Klostervisdom til et meningsfyldt livDenne bog er til alle, der søger efter lykken - og som har oplevet, at søger vi lykken gennem forbrug og nydelse, bliver resultatet ofte det modsatte. Vi bliver ikke lykkelige, men sidder tilbage med en form for utilfredshed. Ligesom guldgravere kan blive snydt af narreguld, findes der også en narrelykke, som vi let kommer til at forveksle med den ægte lykke.

Som i sin første bog At finde et helligt rum søger Christopher Jamison tilbage til klostertraditionen for at få vejledning. Den tanke, der som en rød tråd går gennem bogen, er at lykken kommer til os indirekte - nemlig når vi overvinder det, der gør os ulykkelige. Det kræver først og fremmest, at vi er parate til at se ærligt på os selv, som vi er.

Abbed Christopher Jamison blev kendt gennem BBC-serien Fyrre dage i kloster, der også har været vist på dansk tv. Fem moderne, engelske mænd levede efter munkenes dagsrytme i klostret Worth Abbey. Tv-kameraer fulgte dem, mens de måske for første gang i deres liv fik tid og ro til at stille spørgsmål ved deres egne værdier og prioriteringer og få en dybere indsigt i sig selv. Tre millioner englændere fulgte med i eksperimentet og blev vidner til, at de gamle lærdomme fra klostret i høj grad har relevans for almindelige mennesker i dag.

I At finde lykkens vej deler Christopher Jamison ud af sin erfaring med at hjælpe mennesker til at omsætte klostervisdommen i deres hverdagsliv - og dermed finde ind på lykkens vej.

167 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation