MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Bedre sex - og mere af det

#9788756462310
349,00 DKK

På lager

Denne bog vil komme til at påvirke dit sexliv! Enten som en bekræftelse og en varm taknemlig glæde over det, som elskoven giver dig og din ægtefælle, eller konkret hjælp til de hurdler, I oplever.Måske vil I få større frimodighed eller idéer til at øge spændingen og styrke lidenskaben. Måske vil I få tro på, at nødvendige forandringer kan ske.

Bogens praktiske vejledning og mange øvelser har som formål, at vi må smage den velsignelse, Gud har lagt ind i sexlivet.

Her er noget at hente både for par, der er på vej ind i samlivet og for par, der har gennemlevet mange af livets faser sammen.

Det er ikke en bog, man læser fra ende til anden. Men som håndbog kan den bruges til at slå op og finde det emne, der siger noget ind i jeres situation.

Bogen er gennemsyret af forfatterens store faglige viden, terapeutiske erfaring, omsorg og hans kristne tro, hvilket får ham til at behandle emnet sex med en form for ærefrygt.

»Gode tanker, indsigter og råd til, hvordan man får et kærligt, tillidsfuldt og givende ægteskab.«
Kristeligt Dagblad

»Store mængder bag både teknik, biologi, terapi, psykologi og praktiske råd.«
Domino

»Fyldestgørende og detaljeret instruktioner om alt inden for sex. Har man i sit seksuelle samliv en udfordring, er det muligt at blive klogere på emnet ved at slå op i bogen og få præsenteret mange forskellige løsningsmuligheder [...] En bog man vil anvende overalt i ægteskabets ramme.«
Tro & Mission

»Bogen er en rig inspirationskilde hvis formål er, at vi må smage den velsignelse, Gud har lagt ind i sexlivet. Den går tæt på og indeholder bl.a. øvelser og detaljerede anvisninger, der beskriver, hvordan manden og kvinden bliver bedre elskere indenfor forskellige områder. Det hele er beskrevet på en meget nænsom og respektfuld måde.«
Bente Hansen, psykoterapeut og rådgiver på parvis.dk

Skrevet af Douglas E. Rosenau. 464 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation