MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
33 60 66 00
Åbner kl 10

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

-6%

Bibelhistorier

#9788775237777
329,95 DKK
Spar 6%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Ny stor børnebibel af forfatter Ida Jessen og illustrator Hanne Bartholin.Flotte bibelhistorier i børnehøjde

Ida Jessen er en af Danmarks mest populære forfattere. Nu har hun skrevet Bibelhistorier - en børnebibel med 29 levende fortællinger fra både Det Gamle og Det Nye Testamente.

Prisbelønnede Hanne Bartholin har lavet de vidunderlige illustrationer i denne meget flotte bog i stort format.

Forfatter Ida Jessen

Hun er født 1964 og debuterede i 1989, og har skrevet romaner, noveller og børnebøger. Ida Jessen har modtaget en lang række priser, blandt andre De Gyldne Laurbær (2009) og Gyldendalprisen (2009). Ida Jessen er medlem af Det Danske Akademi. Sammen med Hanne Bartholin har hun skabt serien om elefantungen Carl. 

Flotte Illustrationer af Hanne Bartholin

Hanne er født 1962 og er særligt kendt for sine børnebogsillustrationer og har modtaget flere priser, blandt andre Kulturministeriets Illustratorpris (2001) og Chen Bochui International Children's Literature Award (2015). Endvidere har Hanne Bartholin udstillet sine værker og udgivet bøger i mange lande, blandt andet i Korea, Spanien, Japan og Sverige. 

Grafikeren Nanna Arnfred har kombineret og sammensat Hanne Bartholins tegninger og Ida Jessens tekst, så de smukt spiller sammen. Omridset af de trykte ord varierer og giver bogen ekstra former og visuelle fortællinger - når omridset eksempelvis udgør et ansigt eller et kors.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation