MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
33 60 66 00
Åbner kl 10

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Biskop Thomas i kærlighedens cirkel

#9788793062252
299,95 DKK

På lager

En spændende bog om Biskop ThomasBiskop Thomas er en betydningsfuld stemme, ikke kun i Egypten, men for kristne i hele Mellemøsten. I ørkenen mellem Kairo og Alexandria har han etableret Anafora, et center for åndeligt liv og menneskeligt fællesskab.

Her kommer mennesker, både fra Egypten og resten af verden, for at søge inspiration, fordybelse og fornyelse.Ordet Anafora betyder at løfte, og det er biskop Thomas’ store vision: at løfte mennesker, så de får håb for fremtiden.

Han mener, at kirken har en forpligtelse til at engagere sig i samfundet, og han vil som biskop gerne medvirke til at skabe forandring og udvikling i Egypten. Især har han fokus på at hjælpe landets fattige til at få en uddannelse.

Det kristne mindretal i Egypten lever under et stort pres, men bogen er ikke så meget en beretning om forfølgelse. Den handler mere om den åndelige kraft, der har båret kopterne gennem århundreder, og som i dag viser sig i kirkens bestræbelser på at skabe en atmosfære af fred og forsoning. Udgangspunktet er, at ethvert menneske er skabt i Guds billede og skal ses i kærlighedens cirkel.

Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation