MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Bøjlebirger Og Terroristerne

#9788756459952
149,00 DKK

På lager

Denne gang har en lille gruppe terrorister besluttet at sætte en frygtelig plan i værk.Efter sin første hårrejsende helteaktion er der igen faldet ro over Birgers hverdag.

Eller ro er måske så meget sagt. Han døjer stadig med daglige drillerier og irriterende lærere, og desuden hjælper det jo sjældent på ens humør, når man får sit første panikangstanfald. Men en dag går Birger altså fuldstændig i panik. Mens matematiklæreren er godt i gang med at håne ham for hans uduelighed (og med en vis ret, må man sige), ser Birger ud ad vinduet. Det skulle han nok ikke have gjort. For ude i skolegården kommer et væsen gående. Nogle ville nok kalde det for en mand, det ligner det på mange måder også. Men Birger ved bedre. Han har nemlig set englen før. Og når englen sådan pludselig dukker op på skolen, er der ikke meget at tage fejl af: Den har en ny opgave til ham.

Denne gang har en lille gruppe terrorister besluttet at sætte en frygtelig plan i værk. En plan, som kan koste mange, mange menneskeliv. Derfor bliver englen sendt til Birger. Han skal forhindre katastrofen.

Bøjlebirger og terroristerne er andet bind i Thomas Teglgaards bøger om Bøjlebirger. Første bind er Bøjlebirger og den forsvundne prinsesse

Skrevet af Thomas Teglgaard. 133 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation