MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Børnenes 5 kærlighedssprog

#9788756462600
229,00 DKK

På lager

Helt ny oversættelse af den populære bog, som har hjulpet utallige forældre til at få et tættere forhold til deres børn.Forstår dine børn, at du elsker dem? Et barns dybeste behov er at føle sig elsket. Og langt de fleste forældre kan slet ikke lade være med at elske deres børn. Alligevel føler nogle børn sig ikke elskede, fordi forældrene giver udtryk for deres kærlighed på en måde, som børnene ikke forstår.

Ifølge forfatter og terapeut Gary Chapman forstår vi grundlæggende kærlighed gennem fem kærlighedssprog:

fysisk berøring,

anerkendende ord,

tid til hinanden,

gaver eller

tjenester.

Det gælder også børn. Gary Chapman og medforfatter Ross Campell beskriver med mange eksempler, hvordan du kan bruge de fem kærlighedssprog over for dine børn. Bogen indeholder også en guide til, hvordan du finder dit barns primære kærlighedssprog.

Anbefaling »Det kan godt se uoverskueligt ud med tre børn, hvis de hver især skal fyldes op på forskellige måder. Men det er et spørgsmål om prioritering og planlægning. Og det sparer masser af tid og kræfter i den anden ende. Faktisk synes jeg, det har virket som lidt af et mirakel for os.« Marianne Jakobsen, mor til tre drenge.

Forfatter til bestseller Gary Chapman er forfatter til bestselleren »Kærlighedens 5 sprog«, som er solgt i mere end 25.000 eksemplarer i Danmark og 8 millioner på verdensplan. Bogen har hjulpet flere tusind par til et bedre parforhold.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation