MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Børns selvfølelse

#9788774672067
229,00 DKK

På lager

Hjælp dit barn godt på vejForældre skal ikke lære børn at være perfekte. Forældre skal lære børn, at de duer, helt som de er! Fia, 8 år

Alle forældre ønsker, at deres børn føler sig elskede og værdifulde og har tillid til sig selv og verden. Men hvordan giver man sine børn et stærkt og sundt selvværd i en hektisk hverdag, der ikke levner megen fællestid?

Petra Krantz Lindgren, hjælper med bogen Børns selvfølelse forældre til at styrke samtalen med deres børn. Man kan have nok så mange pædagogiske principper, men hvis ikke tale og handling følges ad, sker der ingen forandring for børnene.

Lindgren skriver med stor forståelse for den moderne familie. Forskning og undersøgelser suppleres af konkrete eksempler på samtalesituationer i familien, og som forælder føler man sig genkendt og hjulpet af bogens mange cases.

Forældrenes opmærksomhed, nærvær og interesse har stor betydning for barnets selvværd. Det kan føles som et kæmpe ansvar og som en helt vidunderlig mulighed!

Petra Krantz Lindgren er en af Sveriges mest populære familieterapeuter. Hun holder kurser og foredrag over hele landet og hendes blog læses af tusindvis af forældre.

219 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation