MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
33 60 66 00
Åbner kl 10

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

-4%

Den der finder sin plads tager ikke en andens

#9788793062184
239,95 DKK
Spar 4%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Den kraft, der sættes i bevægelse, når det rette menneske lander på den rette plads, er som kraften i en forelskelse. Den kender næsten ingen grænser.Jeg har rundet de halvtreds, skrevet mere end ti bøger, været præst i over tredive år, jeg har fået tre børn og har mistet to af dem igen, sørget og lært at leve med savnet - men først nu har jeg forstået, at selve meningen med at være menneske er at finde sin plads.

HVORDAN FINDER MAN sin plads i tilværelsen? Hvordan ved man, at man er havnet på den rette hylde?

Præsten og forfatteren Tomas Sjödin leder efter svarene - mens han følger sporene efter sin navnebror og åndelige tvilling, disciplen Thomas med tilnavnet Tvivleren. Hans søgen bliver en meget personlig rejse, der fører ham tilbage til barndommens Kramfors, gennem Europa og Mellemøsten og helt til Kerala på Indiens vestkyst. Og først og sidst - til Göteborg.

Den der finder sin plads tager ikke en andens er en beretning fyldt med håb - en beretning om tvivl og tro, om retten til at stille spørgsmål, om at lede efter sit livs ja, om at forfølge sine drømme og finde sin plads.

For som forfatteren skriver: Den kraft, der sættes i bevægelse, når det rette menneske lander på den rette plads, er som kraften i en forelskelse. Den kender næsten ingen grænser.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation