MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
33 60 66 00
Åbner kl 10

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

-24%

Den glemte dimension i Gud - en bog om Helligånden

#9788770680028
99,00 DKK
Spar 24%  ift. Vejl. Pris.

På lager

På flotteste pædagogiske vis giver Morten Munch en guide til på ny at blive begejstret for, hvordan Vores Gud møder os med sin Ånd. Bogen er båret af et stærkt ønske om, at Åndens liv foldes ud i menigheders og enkeltpersoners liv. 

Bogen er skrevet ud fra et ønske om at hjælpe enkeltpersoner og menigheder ind i en bredere og dybere erfaring af Guds Ånd. Formålet med Helligånden - den glemte dimension i Gud er at præsentere denne vision på skrift. Ønsket har været og er, at teologisk refleksion og levende åndserfaring går hånd i hånd i menighedernes efterfølgelse af Jesus. 

Forfatteren Morten Munch er teologisk rådgiver i Dansk Oase og lærer på Skandinavisk Akademi for Lederskab og Teologi. Har bl.a. skrevet Bønnen og Romerbrevs-meditationer og er medforfatter til Jagten på Guds nærhed. Har tidligere været folkekirke- og frimenighedspræst. 

Anbefalinger af bogen om Helligånden

Morten Munch skriver enkelt og klogt om Helligånden. Forfatteren ønsker ikke at være polemisk, men er dog - heldigvis - fuld af kærlige spark, som kalder til modsigelse, til eftertanke, til tro. Bogen giver lyst til at smage den glemte dimension i Gud. 
- Biskop Steen Skovsgaard, Lolland-Falsters Stift 

I en tid, hvor den åndelige længsel i samfundet finder nye veje og vildveje, er der i kirken et enormt behov for at komme tilbage til de åndelige kilder i vores egen kristne tradition. Med denne bog om Helligånden har vi fået en guide til disse kilder. Det findes ganske enkelt ikke bedre på dansk. 
- Keld Dahlmann, valgmenighedspræst og tidligere formand for DanskOase 

Dette er en bog, der imponerer med sit brede perspektiv. Der tænkes både bibelsk og historisk i en inddragelse af meget forskellige traditioner. Derfor er bogen et must. 
- Bent Bjerring-Nielsen, lærer på 3K og præst i Amagerbro Frikirke 

Læsningen af denne bog var for mig en stærk og udfordrende forberedelse på kirkens forsatte fejring af den første pinse. Bogen er velbalanceret og relevant til undervisning for den enkelte og giver masser af inspiration til kursusforløb og prædikener. 
- Johannes Krarup, sognepræst, Værløse 

Der er både dybde og bredde i dette nærende studium om Helligånden. Folk fra forskellige traditioner vil her kunne mødes ved vores fælles kristne kilde. Denne bog er en gave til bedende, tænkende og lærende disciple. 
- Gunni Bjørsted, præst, Missionsforbundet, Frederiksværk 


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation