MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Den Sidste Jihad

#9788771320572
189,00 DKK

På lager

Førsteklasses action af Joel C. Rosenberg.Wall Street-strategerne Jon Bennet og Erin McCoy er blandt hovedpersonerne i Joel Rosenbergs New York Times bestsellerserie. Allerede på første side bliver læseren anbragt i cockpittet på et kapret fly, der er på vej i et selvmordsangreb på en amerikansk by. 

De er to af de mest skarpsindige strategikere på Wall Street og nære venner af den amerikanske præsident. Deres hemmelige mission er at sætte en millard-aftale i stand om olie uden for Tel Avivs og Gazas kyst, som kan skabe basis for en historisk fredsaftale og bringe enorm rigdom til alle israelere og palæstinensere. Mens de er i Jerusalem, kommer de under voldsomt angreb og intet havde forberedt dem på de rædsler, de kommer til at opleve. Alt imens forpurrer den israelske angrebsstyrke planerne om et atomangreb mod Israel og finder beviser for, at det næste mål kan være Washington og New York.
Pludselig befinder USA sig i en krig i Mellemøsten mod Irak og Saddam Hussein, der handler om terrorisme og masseødelæggelsesvåben, og som for altid vil forandre menneskehedens historie.

Bogen blev udgivet i USA fire måneder før krigen mod Irak startede og skrevet ni måneder før 11. september 2001. Det hele er altså skrevet før det skete i virkeligheden.

Følg med i denne medrivende serie på 5 romaner, der er baseret på de bibelske profetier om endetiden - krydret med en god portion spænding, lidt romantik, og ikke mindst peger den hen mod Jesus og jødernes plads i de sidste tider.

Skrevet af Joel C. Rosenberg. 351 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation