MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
33 60 66 00
Åbner kl 10

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Den uforgængelige diamant

#9788793062122
249,95 DKK

På lager

Vejen til det sande jegMennesket er skabt til en åndelig virkelighed med uendelige vidder. Men vores lille ego spærrer ofte for udsigten – indtil vi finder ud af, at det er overfladisk. Så kan vi begynde at søge efter en dybere sandhed. Det er som at grave efter en diamant …

Richard Rohr er en af de kristne teologer, der bygger sin tænkning op en skelnen mellem det Falske Selv og det Sande Selv. I denne bog identificerer han de to selv’er og giver vejledning til, hvordan man kan finde sit Sande Selv og lade det være udgangspunktet for sit liv.

Dit Falske Selv er den, du tror, du er. Men bare fordi du tror det, er det ikke nødvendigvis sandt … Når du først har opdaget dit Sande Selv, vil det føles, som om en kæmpe byrde er faldet fra dine skuldre. Du behøver ikke længere at opbygge eller beskytte eller promovere et forskønnet selvbillede.

At leve ud fra dit Sande Selv er ganske enkelt en meget mere befriende måde at leve på – også selv om du ikke kan bevare denne tilstand i alle døgnets 24 timer. Men du har fundet et sted, du altid kan vende tilbage til.

Father Richard Rohr er en anerkendt økumenisk lærer, der aktivt bidrager til den opvågning, der verden over finder sted inden for mange mystiske og transformative traditioner. Han virker som franciskansk præst i New Mexico og er grundlægger af Center for Action and Contemplation (CAC) i Albuquerque. Hans undervisning er baseret på kontemplativ praksis og kommer til udtryk i radikal barmhjertighed, især for socialt udstødte.

Richard Rohr er forfatter til mange bøger, bl.a. The Naked Now, Everything Belongs, Adam’s Return, Breathing Under Water og Falling Upward.

Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation