MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Derfor tør jeg håbe

#9788770680776
229,00 DKK

På lager

En bog om vigtigheden i at tro på Gud og håbet vi får fra evangeliet.I en alder af femoghalvfems år forkynder Billy Graham i denne bog det kristne evangelium med stor styrke og indlevelse. Han har forkyndt det samme budskab gennem mere end halvfjerds år og er lige så klar i mælet i dag, som da han første gang stod frem på en talerstol.

Derfor tør jeg håbe rummer et eviggyldigt budskab, enkelt og ligefremt, på en gang vidunderligt og udfordrende. Uden at ryste på hånden taler Billy Graham ind i tiden og fokuserer på, hvor afgørende vigtigt det er at tro på Kristus, og hvilket herligt fremtidshåb evangeliet rækker os. Han taler hjertevarmt og knivskarpt og krydrer sine ord med tankevækkende eksempler og tidløse sandheder.

»Håbet vil bjærge os gennem vores usikre fremtid, hvis vi ved troen tager imod håbets Gud. Dette håb er sjælens grundvold, det sikre og faste fundament. I denne bog vil jeg søge at videregive dette mit håb til dig. Det er min bøn, at du vil opleve glæden og freden ved troen på, at der findes en redning at alt det, der knuger og tynger dig

Skrevet af Billy Graham. 255 Sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation