MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
33 60 66 00
Åbner kl 10

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

-4%

Det er Kristendom

#9788772473123
219,95 DKK
Spar 4%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Hvad kristendom egentlig er - og ikke er.C.S.Lewis, også kaldt skeptikernes apostel, er den ideelle forfatter for den tvivlende, der står på halvvejen og gerne vil være en kristen, men som synes, at intellektet står i vejen. 

Times Literary Supplement skriver om bogen, Det er Kristendom har de sidste 40 år været en af de populæreste fremstillinger af, hvad kristendom egentlig er - og ikke er. Den henvender sig på enestående vis både til den troende og til den, der endnu står spørgende over for kristendommen. Lewis har en uforlignelig evne til at argumentere for Guds virkelighed og gøre den kristne tro forståelig ved at anvende sigende billeder og logiske eksempler fra det daglige liv. Og New York Times skriver, Han har en ganske enestående evne til at gøre teologi til et tiltrækkende, spændende og fascinerende emne.

Det er kristendom er allerede en klassiker inden for den kristne apologetiske litteratur - og sælges nu i 4. oplag på dansk. I mange år fremover vil den være en provokation og udfordring for alle troende og tvivlende.

C. S. LEWIS (1898-1963) var en britisk forfatter og filolog. Han var professor i middelalderlitteratur på Oxford og Cambridge Universitet i 40'erne og 50'erne. Han er særlig kendt for Narnia-bøgerne og 'Fra Helvedes Blækhus'.

Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation