MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Det stille oprør

#9788793145009
199,00 DKK

På lager

80 beretninger om almindelige menneskers rolle i at fremkalde enestående forandringer. Når mod, list og stædighed forandrer verden.Store forandringer begynder ofte med små handlinger, der i situationen kan synes udsigtsløse. Fordi det er en kamp mod overmagten, mod alle odds.

´I den virkelige verden vil det aldrig ske,´ lyder det fra skeptikere. Men som denne bog viser, har skeptikerne gentagne gange taget fejl. 

De 80 beretninger i Det stille oprør vidner om, hvor stor en rolle almindelige mennesker har spillet i at fremkalde enestående forandringer. Det er historier om stille modstand, om modig trods, om udspekuleret ulydighed, samlet ind fra hele verden, fra Serbien til Sudan, fra Afghanistan til Zimbabwe. Mange af beretningerne er ikke så kendte eller næsten glemt - nogle fornøjelige, andre forbløffende, de fleste inspirerende.

Det stille oprør hylder de mange mennesker, som gennem historien har rejst sig og kæmpet mod undertrykkelse, ofte med fare for deres eget liv. Og som på den måde har gjort verden til et bedre sted at leve. 

Bogen indeholder blandt andet historierne om:- hvordan barnevogne, toiletpapir og illegal ketchup var med til at sætte en stopper for 40 års kommunistisk styre,- hvordan hunde (og det, de bar rundt på) medvirkede til at ydmyge et undertrykkende regime,- hvordan fodboldtilskuere fandt en måde at synge nationalsangen på, der trodsede en brutal militærjunta. 

Skrevet af Steve Crawshaw og John Jackson. 221 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation