MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Dødt løb

#9788771325317
189,00 DKK

På lager

Femte og sidste bog i den politiske thrillerserie om de sidste tider.Scenen er sat til krig - Nordkoreas styrker er klar til at slå til mod syd og Israel forsøger febrilsk at fuldføre opførelsen af det tredje tempel.
Dette sker midt i en verden, der er klar til at eksplodere, og hvor den amerikanske præsident James MacPhersons anden valgperiode er ved sin afslutning.
Kampen for at overgå ham er på vej til at blive den mest voldsomme præsident valgkamp i hele Amerikas historie. Hvem skal lede det dybt splittede land i løbet af de næste fire år? Og hvilken rolle - hvis nogen - kommer USA til at spille i historiens sidste dage?
Mens præsidentkampagnen snævrer ind til et dødt løb, hører Secret Service om en planlagt terroraktion, der går ud på at myrde en af kandidaterne - men hvilken en? Og kan USA's styker nå at stoppe terroristerne inden millioner af mennesker mister livet?

Skrevet af Joel C. Rosenberg. 408 sider.

Fremragende slutning på endetidsserie... Rosenberg leverer en stor blanding af hæsblæsende action og en grundig forståelse af bibelsk profeti. Fans af Rosenberg vil ikke blive skuffet. 
- Avisen Udfordringen.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation