MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
33 60 66 00
Åbner kl 10

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Drik dybt af ånden

#9788789626208
229,95 DKK

På lager

Mennesket lever for at blive fyldt af Helligånden. Som den uventede gæst, den store overraskelse, strømmer Ånden ind i os med sin livgivende kraft.Med dette udgangspunkt har Peter Halldorf skrevet det, han betegner som sin hidtil vigtigste bog. I et grundigt studium af Helligånden fører han læseren ind i den åndelighed, som hele skabningen tørster efter.Ånden er kærlighedens reb, som trækker os med i den guddommelige dans! Bogens brændpunkt er undervisningen om Ånden i Jesu liv. Hemmeligheden om Åndens virke i både kirkens og den kristnes personlige liv ligger gemt i Jesus Kristus. 


Med Drik dybt af Ånden ønsker forfatteren at oplive troen hos alle, som lever med en uforløst længsel efter Ånden, eller som har følt sig krænket af en åndelighed, der med tvivlsomme metoder har forsøgt at trænge sig ind i deres inderste. Misforståelser og mangel på dømmekraft må ikke føre til, at menigheden af frygt for overdrivelser frasiger sig den Helligåndens dåb, som Jesus lovede sine disciple, før han forlod dem, og som på den første pinsedag blæste ind i deres liv som en glødende vind, skriver han. 

Peter Halldorf henter ikke sin inspiration i moderne amerikanske supermenigheder, men i kirkens ældste vidnesbyrd. Måske er det - sammen med det faktum, at han formår at skrive om Helligånden på en evangelisk og frigørende måde - forklaringen på, at Drik dybt af Ånden opleves som uhyre relevant og forfriskende. 

Peter Halldorf er præst i den svenske pinsebevægelse, retræteleder og redaktør og ansvarlig udgiver for tidsskriftet Pilgrim. Han er forfatter til adskillige bøger om discipelskab, det indre liv og kirkens ældste historie.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation