MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Du kærlighedens flamme

#9788789626178
99,00 DKK

På lager

Ni refleksioner om Helligånden. Naturlig fortsættelse af klassikeren Drik dybt af Ånden.Helligånden kan man opleve på to måder: som en ild, der renser, og som et lys, der oplyser. I sin nye bog om Ånden viser Peter Halldorf, hvordan al åndelighed har brug for at lutres. Når den udarter til en jagt på oplevelser eller indflydelse, nærer den jeget i stedet for at frigøre os fra os selv.

Frem for alt er dette en bog om den befrielse, der venter, når et menneske overgiver sig til Gud. Ved hjælp af blandt andet det poetiske billedsprog i Højsangen tages vi med på en rejse ind i Den Hellige Treenighed. Gud er Faderen, hvis blik hviler på Sønnen, og i deres midte står Ånden som en kærlighedens ild. Enhver sand gave, som Helligånden giver, er en flamme af kærlighed.

Du kærlighedens flamme indeholder ni refleksioner om Helligånden. Den giver nye perspektiver på emner som lederskab, guddommeliggørelse, dåb med Ånden, bøn og Kristi genkomst. Det er en naturlig fortsættelse af Peter Halldorfs sidste bog, Drik dybt af Ånden.

Peter Halldorf er forkynder og retræteleder med rødder i den svenske pinsebevægelse. Han er forfatter til en række bøger om discipelskab, det indre liv og kirkens historie. Hans bøger er gennemlyst af en søgen efter autentisk kristendom, og han har læsere i alle kirkesamfund.

143 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation