MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
33 60 66 00
Åbner kl 10

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Enneagrammet - kort og godt

#9788799040339
114,95 DKK

På lager

Af certificeret coach og Enneagramtræner Susanne Povelsen.Den nødvendige introduktionsbog til Enneagrammet. Enneagrammet - kort godt indfører læseren på en en enkel og overskuelig måde i de mest grundlæggende ideer i Enneagrammet. Modellen beskriver hvordan vi her især er drevet af en af de ni personlighedstypers verdenssyn og giver en karakteristik af de mest betegnende træk for hver type. Bogen er særdeles velegnet til at danne sig den første fundamentale viden om typologien, herunder anvendelse, oprindelse og ide om de enkelte typers udfordringer.

Styrken ved denne bog er at den er letlæst og kortfattet. Det betyder naturligvis også at den ikke går i dybden som vores to andre udgivelser Enneagrammets Visdom og Succes på arbejdet, men for mange vil bogen netop være den smagsprøve der skal til, før de går i gang med den mere omfattende litteratur.

Læserne mener:
Bogen opfylder præcis det ærinde den skal. Den introducerer på glimrende vis et område, det ellers kan være svært at få overblik over. ... Jeg ser nu muligheder i Enneagrammet både som privatperson og i mit arbejde som coach.
Katja Rose, cand.psych., certificeret coach og ejer af virksomheden Usable.

Enneagrammet - Kort og godt kan klart anbefales til alle der ønsker en større forståelse og indblik i sig selv og andre mennesker. Andre vil sikkert, ligesom jeg, efterfølgende have stor appetit på mere viden omkring Enneagrammet.
Nynne Boberg, intern sælger.

Skrevet af Susanne Povelsen. 67 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation