MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

-12%

Et hjerte større end verden

#9788789626659
219,00 DKK
Spar 12%  ift. Vejl. Pris.

På lager

At følge Jesus med bjergprædikenen som pejlemærkeHvad indebærer det at følge Jesus her ved begyndelsen af det 21. århundrede? Er det muligt for os at grave ned til den oprindelige radikalitets kilder? - med risiko for at der bliver bragt uorden i vores fine systemer.

Et godt sted at grave er i Jesu bjergprædiken. Allerede efter nogle få spadestik støder man på spor, der leder lige ind i vor tids kernespørgsmål: 

* individualismens blindgyder * kløften mellem rige og fattige * jagten på synlighed og bekræftelse * penge og statussymboler * stress og adspredthed * synet på vold og magt * åndelighedens marked * arbejdet og det daglige brød * bekymringer for fremtiden * vores plads i jordens økosystem

Dette og meget andet beskæftiger Jesus sig med i sin undervisning i bjergprædikenen. Denne bog er ikke så meget en teologisk udlægning af den kendte tekst, men snarere en beskrivelse af efterfølgelse i vores tid med bjergprædikenens tre kapitler som pejlemærker.

Magnus Malm arbejder med retræter og åndelig vejledning. Han har blandt andet skrevet Bag billedet og Hvisken fra katakomberne. I 2006 modtog han C.S. Lewis-prisen for sit forfatterskab.

286 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation