MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Explore together (sæt)

#9781785060274
249,00 DKK

På lager

Tre bøger med materiale til kirkens børneledere og juniormedarbejdere. Explore Together: Sæt i 3 dele

Her får du to ressource-bøger som hjælper med tilgangen til Bibelen i børnekirken eller juniorklubben. Samt en bog med historien om hvordan Explore Together blev til. Dvs. et godt sæt i tre dele.

1. Explore Together Green Resource Book

Bogen er et nyt praktisk værktæj, som hjælper dig til at interagere med Bibelen. Materialet opmuntrer til at gå på opdagelse i Bibelen, ved at bruge naturlige læringsteknikker og anbefalede sprituelle gøreformer.

Fokus er at mennesker skal høre fra Gud og lære mere om hans kærlighed for dem. Materialet virker godt i både små og store grupper. Grupper med forskellige køn og alder, unge og gamle, børn og familier, skoleundervisning og til familiegudstjenester. Faktisk kan Explore Together bruges i alle gruppe-sammensætninger. 
Ressource-bogen er i A4 format med 32 sider.

2. Explore Together Blue Resource Book

Den fantastiske blå bog indeholder 12 ekstra Explore Together sessions, som hjælper din gruppe med at interagere med Bibelen. Her får du alle de information der er behov for, for at starte en undervisnings-session med Explore Together.

Med fri adgang til alle medieressourcerne, som du har brug for til sessionen, kommer du med bogen i hånden godt igang. I bogen er der trykt en kode, så du kan få adgang til de relevante multimedier. Alle metoderne i ressourcen er afprøvet og testet, så du kan hjælpe alle medlemmer i gruppen eller fællesskabet til nemmere at høre fra Gud - og få gensidig læring etableret i gruppen.

3. Explore Together - The Journey

Bogen fortæller historien om hvordan det friske, nye, spændende og kreative gruppemateriale blev til. Med sættet får en gruppe mulighed for at dykke ned i Bibelen sammen. Find ud af hvordan idéen blev født og forstå teorierne materialet bygger på - igennem Journey-bogen.

Explore Together - The Journey er en 128 siders bog til dig der vil starte din egen rejse med Explore Together.

Forfatterne bag Explore Together

Lee Herdman arbejder som skolelærer og afdelingsleder i en folkeskole i Greater London. Han har ledt mange børneundervisninger og var Divisional Children's Officer hos Frelsens Hær i England.

Lianne Smith har mere end 30 års erfaring i kirkeligt børne- og ungdomsarbejde. Hun har en dyb passion for at se kristne fællesskaber omfavne sit ansvar for at lære deres yngre medlemmers tro og for at dele de gode nyheder om Jesus - igennem hendes kirkelige arbejde.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation