MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Forsvar for troen

#9788787737784
189,00 DKK

Ikke på lager

En indføring i apologetik skrevet af en af verdens førende apologeter. Forsvar for troen appellerer ikke kun til intellektet

Op gennem historien har der været mange markante og velformulerede forsvarere af den kristne tro. Men med de nye udfordringer fra nyateismen er der behov for en ny og fleksibel tilgang til apologetikken. 

Bogen om trosforsvar

Hensigten med »Forsvar for troen« er således ikke primært at udruste læseren til at kunne vinde diskussionen, når de klassiske apologetiske spørgsmål kommer på bane. McGrath gør sig derimod til talsmand for en apologetisk tilgang, der appellerer ikke kun til intellektet, men også til hjertet og fantasien.

»Apologetik skal ikke ses som en defensiv og fjendtlig reaktion mod verden«, siger McGrath, »men som en kærkommen lejlighed til at vise indholdet af den skatkiste, som den kristne tro vitterlig er.«

Anbefaling af Forsvar for troen

Alister McGrath er kendt for at kunne formidle stor faglig viden på en lettilgængelig måde. »Forsvar for troen - En indføring i apologetik« er ingen undtagelse. Her får læseren en klar, indsigtsfuld og praktisk anvendelig indføring i kristen apologetik. 

Med »Forsvar for troen« bliver kristne godt rustet til med frimodighed at vove sig ud i samtaler med ikke-kristne om Guds eksistens og andre af tilværelsens store spørgsmål.
Kurt Christensen, Professor dr.theol. og leder af Center for Kristen Apologetik

Se video med forfatteren under fanen video.

Forfatteren bag bogen

Alister E. McGrath er professor i teologi, og leder for Centre for Theology, Religion and Culture på Kings College, London, og formand for Oxford Center for Christian Apologetics. Han er forfatter til og redaktør af en lang række bøger. 

McGrath er selv tidligere ateist og har en respektfuld, men kritisk tilgang til den nyateistiskebevægelse. Han er jævnligt engageret i debatter og dialog med dens ledere.

Bogen er udgivet med støtte fra Evangelisk Alliance på forlaget Kolon - en del af forlagsgruppen Lohse.

Skrevet af Alister McGrath. 185 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation