MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Frans - De Fattiges Pave

#9788789626956
99,00 DKK

Ikke på lager

At Jorge Mario Bergoglio har taget navnet Frans efter Frans af Assisi har skabt forventninger om en ny vej for den katolske kirke.Den jævne og uhøjtidelige fremtræden er en af de ting, der har gjort indtryk ved den nye pave - og at Jorge Mario Bergoglio har taget navnet Frans efter Frans af Assisi har skabt forventninger om en ny vej for den katolske kirke.

Ikke mindst fordi han er kendt som en mand, der har hjerte for de fattige, og som har det dårligt med kirkens pomp og pragt.

Denne biografi tegner et fint og nuanceret portræt af manden, der nu er overhoved for verdens 1,2 mia. katolikker. Mario Escobar skildrer pave Frans´s opvækst og baggrund i Argentina, og hvad der har formet ham, og han analyserer betydningen af, at det for første gang i den katolske kirkes historie er en jesuit, der er pave.

Samtidig får læseren et godt indblik i den katolske kirkes opbygning og tænkning. Forfatteren beskriver de mange udfordringer, kirken står overfor, og han giver sit bud på, hvordan den nye pave vil forholde sig til dem.

I hvor høj grad vil pave Frans følge sin navnebror fra Assisi i at være en fornyer af kirken?

Skrevet af Mario Escobar. 207 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation