MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Giv Slip - Om Centrerende Bøn Og Hvilen I Gud

#9788793062238
299,00 DKK

På lager

Blot være i nuet, hvor vores egne handlinger viger for Guds nærvær og virke i hele vores liv.Stadig flere mennesker verden over oplever, at en praksis med centrerende bøn beriger deres åndelige liv. I denne bønsform finder de en metode til at forstå betydningen af Jesu lære og til at komme ind i en dybere relation til Gud. I Giv slip føjer David Frenette nye dimensioner til centrerende bøn, der blev udviklet i 1970erne med fader Thomas Keating som en central skikkelse.

Bogen er skrevet for at give erfarne udøvere en række redskaber til at nå mere i dybden med bønnen og ind i kontemplation, men den kan også anvendes af begyndere, der ønsker at etablere en praksis med centrerende bøn. Et af bogens hovedbudskaber er, hvor vigtigt det er for os at kunne give slip - at lade alting være, at holde op med at anstrenge os og blot være i nuet, hvor vores egne handlinger viger for Guds nærvær og virke i hele vores liv.

Frenette lægger vægt på, at der skabes forbindelse mellem bønnen og hverdagslivet. Det handler om at integrere bønnen med dagligdagens aktiviteter, og at relationen og enheden med Gud ikke blot giver os et ståsted midt i en hektisk hverdag, men også en erfaring af enhed med vores medmennesker og alt andet i livet.

Skrevet af David Frenette. 287 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation