MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Gud for skeptikere

#9788772423685
229,00 DKK

Ikke på lager

2. udgave af Timothy Kellers bestseller.Til den fromme kristen og til skeptikeren

»Hvis nu man som en from kristen skulle søge hjælp til at begå intellektuelt selvmord, har man altså ikke megen gavn af Timothy Keller. Og har man som skeptiker behov for at få bekræftet antagelser om sjuskede kristelige argumenter og fordomsfuld cirkeltænkning, er han heller ikke meget bevendt.

Timothy Keller kan tænke selv. Og man skal stå tidligt op, hvis man vil have skovlen under ham. Keller har i mange år været præst i Redeemer Presbyterian Church i New York. Hans bøger har ligget i top 10 på New York Times bestsellerliste for ikkefiktion. Gennem sit arbejde har han mødt et utal af intelligente spørgsmål og tidstypiske indvendinger mod den kristne tro. Han tager dem ikke let, og han respekterer dem.

Men han tager dem også ved vingebenet og kommer med svar, der ikke er så ligetil at ryste af sig. Jeg blev i hvert fald imponeret af denne bog. Meget, faktisk. Ikke mindst fordi han er frygtløst rede til at vedgå, hvor de kristne virkelig har stået i vejen for Kristi evangelium. Og så blev jeg glædeligt overrasket over hans evne til at nyformulere velkendt kristentro uden at udtynde eller forfladige den. Han bliver aldrig oversmart.«Leif Andersen, lektor og rejsepræst

351 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation