MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
33 60 66 00
Åbner kl 10

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Hunter Brown og Slutningernes Øje

#9788770680592
100,00 DKK

På lager

Fortsættelse på "Hunter Brown og den fortærende ild". Begge bøger kan læses uafhængigt.Hunter Brown og Slutningernes Øje er den hæsblæsende og hjerteskærende afslutning på Hunter Browns eventyr.
En kæmpe overraskelse møder Hunter Brown ved bogens begyndelse: Han kan ikke huske noget som helst fra sine besøg i Solandria. Stykke for stykke må Hunter grave sin fortid frem, mens han konstant bliver overvåget af en truende og skummel politibetjent, der slet ikke er, hvad han giver sig ud for at være.


Det begynder som en harmløs søgen efter Hunters egen hukommelse, men hurtigt er han viklet ind i en dødelig jagt efter sin far. Vil det lykkes Hunter at finde sin far, eller vil den mystiske Vogler udslette alt det, som Hunter har kæmpet for, og alle dem, han holder
af, inden sidste side i bogen vendes?


Slutningernes Øje, det mistede relikvie fra Forfatterens skatkammer, siges at kunne åbenbare slutningen på Forfatterens historie. Nogen tror, at Slutningernes Øje rummer nøglen til fremtiden, men vil Øjet føre Hunter til liv eller død?

442 sider paperback

Fortsættelse på "Hunter Brown og den fortærende ild". Begge bøger kan læses uafhængigt.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation