MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Hva' forskel gør det?

#9788771325256
189,00 DKK

På lager

Nogle fortællinger kan bare ikke stoppesHva' Forskel Gør Det? fortsætter den bemærkelsesværdige beretning om håb og forsoning, som startede med New York Times bestseller Lige så Forskellig som Mig.

Ron Hall - den rige kunsthandler - og Denver Moore - den ordblinde sorte hjemløse, som højst uventet bliver bedste venner og medforfattere. De deler den fantastiske historie om, hvordan en bemærkelsesværdig kvindes kærlighed har bragt dem samme.

Nu tilbyder Ron og Denver, sammen med Lynn Vincent: mere af historien med ufortalte anekdoter som beriger og tilfører mening til den oprindelige bog, specielt omkring hvordan Ron kæmper for at forene sig med sin besværlige far, og Denvers dramatiske oplevelser i Angola fængslet.

Resten af historien - med refleksioner over hvordan Lige så Forskellig Som Mig blev skrevet, og hvordan den har ændret forfatternes liv, fortsættelse af historien - sande beretninger om håb fra mennesker, hvis liv er blevet forvandlet via Ron og Denvers fortælling og hvordan de er fortsat med at gøre en forskel, der hvor de er.din del af historien vise og praktiske vejledninger til hvordan du kan gøre en forskel for dem, der er i nød. 

Samt spændende ekstra-materiale med flotte farvebilleder af nogle af Denvers malerier. Hva' Forskel Gør Det? viser på smuk vis Guds evne til at arbejde igennem selv de mest akavede og smertefulde omstændigheder for at frembringe fantastiske og befriende forandringer. Dybt rørende men aldrig sentimental, besvarer den ens spørgsmål med simple og empatiske svar.

Hvad forskel kan en person (eller to) gør i verden? En hel del!

Skrevet af Ron Hall, Denver Moore, Lynn Vincent. 215 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation