MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

I smelteovnen

#9788772423852
299,00 DKK

Ikke på lager

Timothy Keller om lidelsens problemTimothy Keller sætter fokus på, at lidelse er et livsvilkår og ønsker at hjælpe os til at leve livet godt, selv om det gør ondt. For lidelsen er ikke bare et livsvilkår, den er også en primær vej til at erfare, hvem Gud er i al hans magt, vælde og kærlighed.

Keller har ikke vor tids dennesidige, terapeutiske tilgang til lidelsens problem, men heller ikke en dogmatisk, filosofisk tilgang. Jeg mener simpelthen, at her er en bibelsk fremstilling, som er fantastisk værdifuld. Jeg synes kort sagt, at det er en fremragende god bog! Den behandler det ondes problem og lidelsens problem i så stor en kontekst, at det virkelig giver tyngde. Her er ingen letkøbte svar.
- Inger Margrethe Kofod-Svendsen, Pensioneret højskolelærer og forlagsleder

Om forfatteren
Timothy Keller er født og opvokset i Pennsylvania, uddannet ved Bucknell University, Gordon-Conwell Theological Seminary og Westminster Theological Seminary. Præst i ni år ved West Hopewell Presbyterian Church i Virginia. Siden 1989 præst ved Redeemer Presbyterian Church, Manhattan. Timothy Keller er gift med Kathy som han har tre sønner sammen med.

387 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation