MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Ikke alt der glimrer er Gud

#9788772423470
229,00 DKK

Ikke på lager

Timothy Keller tager fat i en række bibelske personer og viser, hvordan de plages og beherskes af afguder. Han lader evangeliet afsløre fortidens og nutidens afguder og gør det klart, at det alene er evangeliets kraft, som kan befri vores hjerter!Dette er en af de mest skelsættende og befriende bøger, jeg har læst i mange år.

Der findes en plads i ethvert menneskes hjerte, som kun Gud kan fylde ud. Står pladsen tom, flytter afguderne ind. Vi er alle sammen langt mere tilbøjelige til afgudsdyrkelse, end vi aner. Det gælder i høj grad også kristne - ellers ville apostlen Johannes vel næppe have sagt: »Kære børn, vogt jer for afguderne«. Kun budskabet om Jesus magter at befri menneskehjertet for afguder og i stedet fylde det med tak!

Mennesket er skabt til at ære og tilbede Gud. Det er grunden til, at Gud i det første bud advarer mod afgudsdyrkelse: »Du må ikke have andre guder end mig!« Hvorfor står det allerførst? Fordi Gud ved, at vi ikke bryder de andre bud uden først at have overgivet os til hjertets afguder!

Timothy Keller tager fat i en række bibelske personer og viser, hvordan de plages og beherskes af afguder. Han lader evangeliet afsløre fortidens og nutidens afguderog gør det klart, at det alene er evangeliets kraft, som kan befri vores hjerter! Jens Lomborg, præst i Skjern Valgmenighed

Skrevet af Timothy Keller. 210 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation