MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Kærligheden Gør Noget!

#9788771326079
189,00 DKK

Ikke på lager

Opdag et hemmeligt og utroligt liv i en almindelig verden.



Som universitetsstuderende tilbragte han seksten dage på Stillehavet sammen med fem fyre og en kasse med dåsekød. Som far tog han sine børn med på verdensturné for at spise is sammen med statsoverhoveder. Han fik venner i Uganda, og de syntes så godt om ham, at han blev konsul for Uganda. Han jagtede sin kone i tre år, før hun sagde ja til at gå på en date med ham. Hans karakterer var ikke gode nok til at komme ind på jurastudiet, så han sad på en bænk ude foran dekanens kontor i syv dage, indtil de endelig lod ham indskrive.

Bob Goff er blevet lidt af en legende, og hans venner anser ham for at være verdens bedst bevarede hemmelighed. De selv samme venner har i lang tid insisteret på, at han skulle skrive en bog, og nu har han endelig gjort det. Den er fuld af paradigmeskift, grublerier og fortællinger fortalt af en af verdens mest underfundige, engagerede og indtagende personer.

Hvad ligger til grund for den måde han påvirker andre mennesker på? Kærlighed. Men det er ikke den slags kærlighed, som stopper ved tanker og følelser.

Bob er overbevist om, at kærligheden handler. Bob tror på, at Kærligheden gør noget!

Når kærligheden gør noget, bliver livet interessant. Hver dag bliver til en sjov, finurlig og meningsfuld chance for at gøre troen simpel og virkelig. Hvert kapitel er en historie, der bliver til en bog - et liv. Og dette er et liv, du ikke ønsker at gå glip af.

Let og sjov, unik og dyb - måske kan erfaringerne fra Bobs liv og attitude også inspirere dig til at blive hemmelig utrolig.

Bob Goff er grundlægger af og leder for Restore International, en velgørenhedsorganisation, der kæmper mod uretfærdighed begået mod børn i Uganda og Indien.

Skrevet af Bob Goff. 231 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation