MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Kærligheden Vinder

#9788789626796
199,00 DKK

På lager

En Bog Om Liv Og Død, Himmel Og Helvede Hvad nu, hvis det, Jesus mente med himmel og helvede, er meget anderledes, end vi har forstået det?»Gud elsker os uendeligt højt.Gud vil give os evigt liv, betingelsesløst, gennem nåden alene,uden at vi skal gøre noget til gengæld. Med mindre vi ikke tager imod hans gave på den rigtige måde. Så vil Gud torturere os i al evighed. I helvede.«Er det sådan, kristendommens glædelige budskab lyder?

Millioner af kristne har i historiens løb kæmpet med at forene Guds kærlighed og Guds dom. Hvad betyder det, når Jesus taler om fortabelse og helvede? Hvordan skulle en kærlig og almægtig Gud, som elsker alle mennesker ud over alle grænser, kunne acceptere, at nogen går fortabt? Store og foruroligende spørgsmål. Så foruroligende, at de har fået mange til at miste troen - og måske fået endnu flere til at feje den nagende tvivl ind under gulvtæppet.

Men hvad nu, hvis det evangelium, vi er blevet præsenteret for, ikke er nogen god gengivelse af den bibelske fortælling? Hvad nu, hvis det, Jesus mente med himmel og helvede, er meget anderledes, end vi har forstået det?

Den amerikanske præst Rob Bell tegner i denne bog et rigere, større og mere bibelsk helstøbt billede af himmel og helvede, Gud, Jesus, frelse og dom. Med inspiration fra ikke mindst C. S. Lewis viser han, at Guds gode nyheder er meget bedre, end vi kan forestille os - og først og fremmest: At Guds kærlighed er den stærkeste magt i universet, at kærligheden vinder.

Skrevet af Rob Bell. 189 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation