MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
33 60 66 00
Åbner kl 10

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Spar 20% på alle bøger og gaver med rabatkoden: UDSALG20

Kendetegn

#9788789626994
279,00 DKK

Ikke på lager

At søge Guds nærvær i en kaotisk tid



Er det muligt at bevare kontakten med Gud midt i en travl hverdag? Hvordan beder man, når sjælen føles som et kaotisk internet-flimmer? Ender vi ikke i et umuligt valg: Enten må vi vende denne verden ryggen for at søge Gud - eller også vil vi blive uhjælpeligt sekulariseret af alle de indtryk, der vælter ind over os?

Men hvis Gud er gået direkte ind i dette kaos for at frelse mennesket, så kan det at bede ikke være det samme som at vende ryggen til verden. Så må der findes kendetegn på Guds nærvær midt i en splittet hverdag, tegn vi kan holde fast ved, og som kan sætte os i forbindelse med livets kilde.

Denne bog handler om at følge disse tegn og lade dem udgøre den afgørende fortælling om vores liv på jorden. Ikke som teorier eller hensigter, for de vil hurtigt blive skyllet væk med nyhedsstrømmen. Men tegnene kan i vores daglige bøn blive nøgler, som hjælper os med at åbne døren - fra det indestængte og ud mod en større verden.

Med til bogen hører en bedekrans, som kan bruges ved den daglige bøn. Den er fremstillet af oliventræ og består af krybben, korset og ringen.

Skrevet af Magnus Malm. 207 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation