MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Klog er noget, man øver sig på

#9788740026573
239,00 DKK

Ikke på lager

Hvordan forældre ruster deres børn til succes i skolen og i livet.Med få konkrete redskaber kan forældre ruste deres børn til succes i skolen og i livet. Som forældre ønsker vi alle det bedste for vores børn. Vi drømmer om, at de får succes, både i skolen og videre i livet.

Men de fleste af os oplever også, at det kan være svært at gøre det rigtige, når vores børn møder modgang. Vi vil gerne have, at vores børn tør forfølge noget, øver sig og bliver dygtigere, men hvad gør vi, når de fx:
- Føler sig usikre eller holder sig tilbage af frygt for at fejle?
- Bliver ukoncentrerede, og mobilen eller computeren er for svær at modstå?
- Giver op på forhånd, så snart noget er kedeligt eller blot kræver lidt ekstra af dem?
- Mister interessen eller overvældes af skuffelse, når noget ikke lykkes i første forsøg?

Klog er noget, man øver sig på giverfor første gang forældre et indblik i en helt ny og banebrydende viden om, hvordan børn kan lære at blive dygtige til noget. Succes er nemlig ikke noget, man er født til, eller som er de få forundt. Succes følger særligt af - 'noget overraskende' personlighedstræk, nemlig selvkontrol, som vi alle kan lære vores børn ved hjælp af det konkrete og nyudviklede forældreprogram, som bogen præsenterer.

Bogen er ikke en forsættelse af den mangeårige debat om opdragelse og grænser, om curlingforældre og tigermødre. Den giver derimod nogle længe ventede svar på, hvad vores børn skal have med sig hjemmefra, for at de får glæden ved at kæmpe for det, der er vigtigt for dem.

Med konkrete værktøjer kan vi lære dem at styre deres indstilling, energi og reaktioner, så de på den korte bane får bedre karakterer, stærkere sociale relationer og en bedre selvfølelse - og på den lange bane får lige præcis det, der skal til for, at de resten af livet vil kunne forfølge deres drømme.

Skrevet af Sofie Münster. 187 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation