MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Kunsten at tænke klart

#9788774672104
189,00 DKK

På lager

Klar tanke fremmer klar handling.Klar tanke fremmer klar handling. Dobellis metode: besøg kirkegårde, skriv dagbog, læs romaner og accepter, at du næppe er født smuk!

Menneskets hjerne er skabt til at leve i en jæger- og samlerkultur. I dag lever vi i en radikalt anderledes verden. Det fører til systematiske tanketorsk og fejlslutninger med store og ofte negative konsekvenser for vores liv, karriere og udfoldelsesmuligheder - for ikke at tale om den nytænkning, vi bør leve af. 

Hvis man bliver opmærksom på, hvor let man kan lade sig forvirre og forstyrre, er man bedre rustet til at tage kampen op mod vanens magt. Rolf Dobelli tager de mest almindelige tanketorsk på ordet og vender perspektivet fuldstændig rundt, så det pludselig står klart, at:

 • Vi ofte overvurderer vor egen viden og antager, at andre er dummere, end de egentlig er
 • Intet bliver bedre eller mere sandt af, at millioner af mennesker tror og mener det
 • Vi ofte holder fast i forkerte teorier, selv når de for længst har vist sig ubrugelige

52 korte kapitler giver på en inspirerende og humoristisk provokerende måde stof til eftertanke i forhold til arbejdsliv og privatliv. 

Udkommer i mere end 35 lande og solgt i mere end en million eksemplarer!

Rolf Dobelli (født 1966) har læst filosofi og management ved universitetet i Sankt Gallen, Schweiz. Han har grundlagt ZURICH.MINDS, et community for førende personligheder inden for videnskab, kultur og erhvervsliv. Forfatteren skriver romaner ved siden af sit øvrige forfatterskab. 

254 sider.


Andet i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation