MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Lad os tale om det

#9788741000794
89,00 DKK

På lager

En samtale bog om litteratur, kristendom og menneskelivStudiemateriale, der i ti kapitler tager læseren med rundt i litteraturens, Bibelens, salmernes og kristendommens verden. Hvert kapitel følges op af en rækkespørgsmål til samtale og eftertanke.

Alting begyndte med at Gud talte.

Sådan indledes Johannesevangeliet i Den Nye Aftale. På samme måde begynder utrolig meget godt, når vi mennesker taler med hinanden og deler ord og tanker. - Netop kristendommen bliver til og er til stede i ord og fortælling. Hvis den ikke konstant fortælles videre og således overleveres fra generation til generation, dør den ud som et sprog, der ikke længere bliver talt. I den forbindelse er den menneskelige erfaring uomgængelig, hvis fortællingerne i evangeliet skal kunne tale til os, oplyse vores vej og skabe en ramme for vores liv med hinanden.

Her kan litteraturens mange fortællinger være en hjælp. Gennem den kan vi hjælpe os selv og hinanden til at få øje på grundmenneskelige temaer, der kan bane vej for og snakke sammen med evangeliets fortælling.

Skrevet af Gudmund Rask Pedersen. 103 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation