MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 45 32 20
Ring til os

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

Vores online betaling er nede. Men du kan betale med faktura.

Løft blikket

#9788774672364
229,00 DKK

På lager

Nåde i narcissismens tidSkarp analyse af en narcissistisk kultur, der lever af at se sig selv - fra en af tidens vigtigste kommentatorer.

Narcissus var ifølge græsk mytologi en smuk og stolt gudesøn. Da han så sit eget spejlbillede ved en kilde, faldt han straks i dyb forelskelse - og druknede til sidst. For debattør og præst Sørine Gotfredsen er myten om Narcissus et skræmmende præcist billede på det moderne menneske - hende selv inklusive.

I moderniteten er vi ikke længere bundet til historie og familie og er derfor konstant underkastet vores eget og andres granskende blik. Det kan være berusende og skønt at leve i narcisismens tidsalder - men det kan også være ensomt og nådesløst.

Derfor har vi brug for styrke og selvstændighed som enkeltpersoner og for at være indlejret i forpligtende fællesskaber med andre mennesker. Sørine Gotfredsen tegner et skarpt billede af vores tid, og er ikke bange for at bruge sig selv som eksempel. Alle kender til at føle sig prisgivet andres blikke og blive kastet ud i usikkerhed i en higen efter anderkendelse fra andre.
En debatbog, der vækker til eftertanke.

Om forfatteren: Sørine Gotfredsen (f. 1967) er præst, journalist og forfatter til bl.a. At leve med Kierkegaard. Hun er fra aviser, radio og tv kendt og respekteret som en markant kommentator af politik og samfund.

190 sider.


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation