MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
33 60 66 00
Åbner kl 10

Udvidet returret

Byt nemt inden 30 dage

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 399,-

-5%

MyldreBibelen

#9788775238194
189,95 DKK
Spar 5%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Farverig billedbibel for de mindste. Illustreret af Esben Hanefelt Kristensen. MyldreBibelen er særligt god til de 0-7 årige.I MyldreBibelen kan børn og forældre dykke ned i Esben Hanefelt Kristensens smukke og livlige illustrationer og gennem leg lære otte centrale fortællinger fra Bibelen at kende.

MyldreBibelen er en stor og farverig papbog, der giver rig mulighed for at fordybe sig og gå på opdagelse. Illustrationerne er forsynet med opgaver, som børnene kan løse, og som hjælper dem ind i fortællingens univers. Samtidig er bogen en lille børnebibel, der fortæller fire centrale historier fra Det Gamle Testamente og fire centrale historier fra Det Nye Testamente.

MyldreBibelen er en oplagt dåbs- eller fødselsdagsgave, for der er noget for alle i bogen: De helt små børn kan udforske de detaljerede og farverige billeder, og måske finde den hvide due, der gemmer sig på alle opslag. De lidt større børn kan også høre genfortællingerne og løse finde- og tælleopgaverne.

Leg detektiv i Bibelen
I lighed med blandt andre Find Holger aktiverer MyldreBibelen børnene med opgaver, som handler om at finde og tælle ting på Esben Hanefelt Kristensens billeder. 

Når børnene skal lede efter ting i bogen, er deres opmærksomhed fanget i længere tid, og der bliver mulighed for at sætte fokus på den gode historie, fortæller Annemette Møller Petersen, der er lærer og skolebibliotekar på Korsager Skole i København, og som har prøvet bogen.

Hun fortæller videre: MyldreBibelen har nogle fantastiske billeder, som appellerer til børn i 0. og 1. klasse.

Smukke og kreative illustrationer
Illustrator Esben Hanefelt Kristensens flotte arbejde kender mange fra andre udgivelser, som fx en af 90'ernes store børnebibeler: Bibelen, udvalgte fortællinger - som siden udgivelsen er solgt i mere end 140.000 eksemplarer.

Lisbeth Elkjær Øland, fra Bibelselskabets Forlag, siger om bogen: 
Det er lykkedes Esben Hanefelt Kristensen at fortælle hver af de otte bibelfortællinger i ét stort billede. Børnene ser for eksempel ikke kun skabelsens syv dage, men også syndefaldet og uddrivelsen fra Paradis i ét. Det er et imponerende arbejde!


Andet i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation